Stan na Knežiji, Albaharijeva ulica, ulaz br. 7

Iznajmljujem stan na 1 godinu ili duži rok, uz obavezni ugovor o stanovanju:

Stan se nalazi u zgradi na Knežiji, Albaharijeva ulica, ulaz br. 7, u vrlo robusno građenoj zgradi sa debelim zidovima. Ulaz u kojem je stan, zbog boljeg održavanja, voljom svih stanara izdvojio se iz sustava održavanja ostatka zgrade, što je rezultiralo urednim, nedavno krečenim hodnicima, novim liftom, ostavom pod ključem i odličnom stanarskom organizacijom.

Ovaj vrlo svjetao 2-sobni stan površine 63m2 je namješten, ima veliki balkon, vrlo veliku dnevnu sobu s izlaskom na balkon koja se pregradnjom može prenamijeniti u dvije spavaće sobe, zasebnu spavaću sobu sa bračnim krevetom i ormarima za garderobu. Kuhinja s blagovaonom u produžetku ima izlaz na balkon posebnim vratima i opremljena je svim potrebnim elementima za život/kuhanje: plinski štednjak s pečnicom na struju, sudoper, stol za balagovanje sa stolicama, kuhinjske elemente za posuđe, škrinju-ladičar za zamrzavanje hrane, hladnjak.

Kupaona je opremljena školjkom za WC, ležećom kadom sa zastorom, perilicom rublja. Predsoblje je dvostruko, s jedim vratima koja zatvaraju pogled na ostatak stana: kupaonu, kuhinju i spavaću sobu, i s drugim vratima koja vode u veliku dnevnu sobu. Dnevna soba odvojena je od spavaće sobe predsobljem (vizualno i akustički), veliki balkon proteže se čitavom širinom stana i povezuje dnevnu sobu i kuhinju te pruža odličan pogled na parkiralište i park oko Super Konzuma.

Stan je u mirnom kvartu s parkovima i zelenilom i uvijek prisutnim kvartovskim policajcem. Pozicija stana je kroz širinu cijele zgrade, u smjeru sjever-jug (spavaća soba na sjeveru, dnevna i balkon na jugu). Zgrada je robusno građena sa debeli protupotresnim zidovima, ima novi lift. Stan je u visokom prizemlju, što neka vas ne obeshrabruje, jer to visoko prizemlje je cca 5-6 metara iznad tla, kao 2 kat na običnim zgradama.

U samoj zgradi se nalazi ljekarna, pošta, bankomat, knjižnica sa čitaonicom, trgovina, a u neposrednoj blizini (400m) je škola, dječji vrtić, dom zdravlja (100m), crkva, Super Konzum (200m), autobusno i tramvajsko stajalište (800m), pizzerije Bascciera, Stara Sava, blizina Jarunskog jezera, šetališta na savskom nasipu itd.

U stanu je uveden Bnet Internet, Bnet kablovskaTV, telefon, centralno grijanje iz Toplane. Cijena najma stana je 1900kn mjesečno + 2500kn jednokratni polog kao instrument osiguranja plaćanja + stvarne mjesečne režije po pristiglim računima.

Obavezno je sklapanje ugovora o stanovanju kod javnog bilježnika, (najmodavac snosi troškove izrade ugovora, najmprimac snosi troškove ovjere oba potpisa), obveza prijave na MUP najmoprimca, obveza prijave na Ministarstvo financija najmodavca.

Porez na najam stana plaća najmodavac. Najam stana na 1 godinu ili dulji rok.

 Kontakt preferiram mailom do konačnog dogovora na emu.9a2gb@gmail.com ili telefonom na 095 900 24 77, Ivan, samo u slučaju ozbiljnih ponuda za uzimanje stana u najam.

 

 

Klikom na svaku pojedinu sliku možete dobiti uvećanje iste.

Hvala na posjetu mojim osobnim stranicama.

 

 

 

 

 

 

 

 

Views: (334)