Podrška za 9A2GB softver

Podršku za sve 9A2GB softverske proizvode, (EMU, WWL Conversion Utility, GBCON for Windows),  pružaju autor i nekoliko entuzijasta. Ovdje možete napisati svoje komentare, postavljati pitanja ili dobiti podršku za bilo koji 9A2GB softverski proizvod.

Prijedlozi za poboljšanja ili kritike su više nego dobrodošli, i sve vaše prijedloge će mo raspraviti. Zahvaljujemo na Vašem interesu za 9A2GB softverske proizvode.

Trenutno podržani jezici za komunikaciju su hrvatski i engleski.

 

Views: (1790)

4 thoughts on “Podrška za 9A2GB softver

  1. Poštovani, da li je EMU tako stvarno “veliki” projekt, pa ga morate toliko dugo testirati? Malo sam znatiželjan, htio bih program vidjeti u živo.

  2. Marine, hvala na komentaru. EMU je projekt od skoro 7000 linija programskog koda, možda i nije “veliki” projekt, ali ono čto želimo je da EMU – Event Monitoring Utility izađe u javnost sa što manje grešaka. Ekipa od trenutno osmero Beta Testera provjerava funkcionalnost EMU-a u svim njegovim mogućnostima, peglaju se greške i u hodu se dodaju nove mogućnosti. Ako nastavimo s dodavanjem novih mogućnosti, EMU nikad neće biti gotov, pa smo podvukli crtu. EMU, “znatiželjni alat” biti će sigurno dostupan do 01.09.2012, a možda i ranije, u svim mogućnostima koje su opisane u EMU help datoteci.

  3. Nisam programer, nista mi ne znači podatak koji ste naveli, ali, da li bi možda bilo bolje da šira zainteresirana zajednica testira EMU, brže bi se došlo do nekih grešaka, ako ih ima? Zašto ne pustite EMU u download?

  4. Marine, oprostite na kašnjenju s odgovorom.

    U pravu ste, više ljudi bi brže našlo eventualnu grešku, i uopće ne sumnjam da će se poneki bug naći i nakon “Beta peglanja”. Ono što mogu obećati je to da ću nastojati da EMU dođe što prije u javnost.

Leave a Reply